Historie

  • 1997    Vercom International opgericht
    In eerste instantie als handelsmaatschappij in verpakkingsmateriaal, maar om meer klantspecifieke verpakkingsmaterialen te kunnen produceren, besloot Vercom al snel om in eigen machines te investeren.
  • 2000    Eigen productielijnDit heeft geresulteerd in een eigen productielijn, waarbij flexibele plastic verpakkingen en folies van korrel tot eind product zelf geproduceerd kon worden, gevolgd tot het bouwen van een compleet ultramoderne West Europese fabriek in Bulgarije in 2001. Belangrijke beslissingen die er toe hebben geleid dat tot de dag van vandaag, hoogwaardige PE verpakkingsmateriaal en folies tegen een zeer scherpe prijs kan worden aangeboden.
  • Logo Asgro & Van der Voort Vercom holding
    Vercom International maakt tegenwoordig onderdeel uit van de Vercom Holding, waaronder ook Asgro & Van der Voort valt. Asgro & Van der Voort is één van de grootste leveranciers van asbestverpakkingsmaterialen, waarbij niet zelf wordt gesaneerd, maar wel een totaalpakket wordt aangeboden om te kunnen saneren.

Bij Vercom International, wordt niet alleen naar vandaag gekeken, maar vanzelfsprekend ook naar de toekomst. Een toekomst waar innovatie, flexibiliteit, de juiste prijs en onze afnemers altijd centraal zullen blijven staan.